Nord-Korea, Qatar, Thailand og Jordan vant alle på tirsdag for å opprettholde sine gruppeleder i den andre runden av asiatiske som kvalifiserer til VM. Jong Il Gwans 12-minutters straff gav Nord-Korea en 1-0 seier over Jemen i gruppe H. Nordkoreanene åpnet en fire-punkts ledelse over Usbekistan, som har et spill i hånden. I det andre Group H-spillet scoret Ismail Abdul-Latif og Sayed Adnan begge tidlig i andre omgang for å gi Bahrain sin andre seier i kvalifisering, 2-0 hjemme mot Filippinene. Qatar cruised til en 4-0-seier hjemme mot Maldivene da 2022 VM-verter fortsetter å nyte en fempoengsled i gruppe C. Boualem Khoukhi scoret to ganger, og Qatar fikk også mål fra Mohammed Kasola fotballdrakter og Mohammed Musa. Hong Kong holdt tritt med en 1-0 seier over Bhutan, selv om de ble laget for å vente til Siu Ki Chans 89-minutters vinneren. I gruppe F slo Thailand Vietnam 3-0 i Hanoi for å flytte fem poeng uten Irak, som har spilt et spill mindre. Tronen Thaweekarn scoret i det 29. minutt, et eget mål 10 minutter etter pausen av Dinh Tien Thanh gjorde det 2-0, og kaptein Theeraton Bunmathan la til en tredjedel i det 70. minutt. Jordan opprettholdt sin ledelse i Gruppe B med en 3-0-seier hjemmeover i Tadzjikistan, Hamza Aldaradreh tok opp en brace og Hasan Abdel Fattah scorer også. Kirgisistan bodde i Grupp B-jakten med en roma drakt barn 2-0-vinne hjemme over Bangladesh takket være målene fra Vitalij Lux og Ildar Amirov. Oman åpnet en tre-poengs lead i Group D med en 3-0-seier i India, som har mistet alle fem av sine kvalifiserere så langt. Abdul Aziz Al Muqbali scoret to ganger etter Ahmed Al Mahajri s åpner 10 minutter etter halv tid. Etter en flygende start på kampanjen stampet Guam igjen i et 1-0-tap i Turkmenistan, Guvanch Abylov scoret det eneste målet i det 16. minutt. Til tross for å spille alle hjemmespillene i Oman, tar Syria ledelsen i Gruppe E liverpool drakt kortermet med en 5-2-vinner over Afghanistan da Osama Omari gjorde et hattrick og Mahmoud Al Mawas scoret to flere. Afghanistan hadde kuttet Syria s ledelse til 3-2 ved 78. minutt gjennom mål fra Norlla Amiri og Faysal Shayesteh. Fazrul Nawaz scoret for å hjelpe Singapore til en tredje seier i World Cup kvalifiserende. Singapore vant sitt tredje kamp i kampanjen med en 2-1-seier i Kambodsja etter at Faris Ramli og Fazrul Nawaz har scoret. Kuwait savnet en sjanse til å overta Sør-Korea for førsteplass i Gruppe G etter en goalless tegning hjemme hos Libanon. I det andre spillet i gruppe G, slo Myanmar Laos 3-1 med mål av Lam Mang Suan, Ko Ko Kyaw og Aung Thu. Mohd Amri Yahyah scoret Malaysia tjent sin første seier i kampanjen med en 1-0 seier på winless Timor-Leste i gruppe A. De åtte gruppevinnerne og fire beste løpere vil fortsette til den siste runden av asiatiske kvalifiseringer. Asiatiske manchester united drakt barn giganter Australia, Japan, Sør-Korea, Iran og Kina er blant lagene som ikke spiller på tirsdag.